Winkelmedewerk(st)er koffiecorner Bomont Renesse (24 / 32 / 36 uur)

Nebenjob
Bezahlte Arbeit
Verkaufsangestellter

Bomont Renesse gaat uitbreiden, hoe leuk is dat?! De huidige winkeloppervlakte wordt verdubbeld, wat nog meer winkelplezier betekent! Daarnaast wordt er een prachtige koffiecorner gebouwd en laten we daarvoor nou net op zoek zijn naar nieuwe collega’s.

Als winkelmedewerk(st)er in de koffiecorner zorg je ervoor dat klanten kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, nadat ze goed zijn geslaagd bij Bomont Renesse. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

Wat verwachten we van jou?

  • De klant staat bij ons centraal en daar vervul je een belangrijke rol in!
  • Je bent flexibel, klantgericht, enthousiast en weet van aanpakken.

De koffiecorner zal dezelfde werktijden hanteren als de winkel.

Bomont groeit, groei jij met ons mee? Je zal jezelf niet snel vervelen in onze dynamische organisatie! We innoveren namelijk continu. Ben je flexibel ingesteld, is niets voor jou te gek en ben lekker enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het leuke van een groeiende organisatie is dat er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën! Denk jij dat we het beter kunnen doen?

Het Bomont team bestaat uit meer dan tweehonderd fantastische, passievolle en heel enthousiaste collega’s. Met elkaar maken we zoveel mogelijk klanten blij met onze mooie producten en verrassende service. We durven risico’s te nemen en streven naar het beste resultaat.

Gewoon doen!
Je krijgt de kans om werkervaring op te doen bij een snel groeiende organisatie, de mogelijkheid om veel te leren en om jouw CV een boost te geven. Daarnaast kom je in een team terecht met gezellige collega’s die graag samen met jou borrelen op leuke personeelsfeestjes! Nog steeds enthousiast? Solliciteer dan direct!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Pin It on Pinterest

Share This