Zelfstandig werkend kok

Lernarbeit
Bezahlte Arbeit
Unabhängiger Arbeitskoch

Wij zijn op zoek naar vakmanschap in onze keuken! Ben je gepassioneerd met koken bezig? Hou je van een uitdaging en wil je veel verantwoordelijkheid? Dan is er een plek voor je vrij in ons team. Wij zoeken een collega met inspiratie en passie. Je helpt mee met het samenstellen van de menu’s, uiteraard heb je kennis van allergenen, HACCP en aanverwante zaken. Het liefst ben je ook leermeester, of sta je ervoor open om dit te behalen. Je deinst niet terug voor creatieve vegan/ vega gerechten? Dan is de Branding een plek voor jou. Ook als je al wat ouder bent kun je prima in ons team passen. Woonruimte in overleg mogelijk

Maar misschien heb je je hele leven nog voor je en zet je de eerste schreden in het prachtige koksvak, dan is er ook een leer-werkplek vrij. Wij vinden inzet en enthousiasme belangrijker dan ervaring, hoewel dit wel een grote pré is.

De Branding is een puur strandpaviljoen waar onze basiswaarden centraal staan. Vandaar ook onze naam Basic Beach Bar. Basic staat onder andere voor werken met pure ingrediënten, waarvan je ruikt, ziet en proeft wat de oorsprong is. We hebben een groot aandeel vegan/vega en biologisch in ons assortiment. Zo zijn ook onze medewerkers, basic, mensen met passie voor hun vak, het strand en de collega’s! Denk jij dat je past in onze basic team? Kom dan snel eens een kijkje nemen om de sfeer te proeven of neem contact met ons op!

Basic Beach Bar De Branding

Renesse

Pin It on Pinterest

Share This