Heel Schouwen-Duiveland geeft tijdens de Dorcas Voedselactie

OMDAT WE OM HEN GEVEN
In de week van Dankdag wordt voor de 24ᵉ keer de Dorcas Voedselactie gehouden. In 8 supermarkten en 6 kerken halen tientallen vrijwilligers samen met consumenten producten en geld in voor de allerarmsten in Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië.

Dorcas ondersteunt met de voedselpakketten de allerarmsten. Veel van hen leven teruggetrokken en in armoede. Ze staan er vaak alleen voor en komen, vanwege gezondheidsproblemen of ouderdom de deur niet meer uit. De ontvangers van een pakket worden zorgvuldig door lokale partnerorganisaties geselecteerd. Onze partners weten welke mensen hulp nodig hebben.

Het voedselpakket staat niet op zichzelf maar is onderdeel van een breder programma van Dorcas. Samen met hun partners creëert ze een sociaal vangnet van mensen om de allerarmsten heen. Zo gaan er mensen voor ze zorgen. Met een voedselpakket wordt het leven de komende wintermaanden dragelijker. Het pakket is een bemoediging, een belangrijk steuntje in de rug. We laten hiermee zien dat duizenden mensen in Nederland om hen geven.

Zandweg 30
4301 TA Op 10 verschillende locaties op SD
Nederland
08-11-2019 t/m 09-11-2019

0611280951

Pin It on Pinterest

Share This