JAMPOT SESSIES / DEPIEK JAM

Toegang gratis!

Een nieuw seizoen, een nieuwe frisse start. Op de laatste woensdag van deze maand (25 september) gaan de maandelijkse Jam Sessies weer beginnen in Poppodium De Piek te Vlissingen. Altijd een geanimeerd evenement zowel voor muzikanten als publiek!.

Er is gekozen voor een nieuwe opzet. Speciaal voor jonge muzikanten tot 18 jaar beginnen al om 19 uur de Jampot Sessies. Die duren tot 21 uur.
Daarna begint De Piek Jam, bedoeld voor muzikanten van alle leeftijden.

De organisatie is in handen van een compleet vernieuwde crew: vijf jonge muzikanten die afgelopen seizoen al met veel bezieling actief waren, zowel in De Piek als bij het Veerse Podium Z. Ze worden bijgestaan door muzikanten van de oude garde.

De Jampot Sessies voor jongeren zijn een samenwerkings project met Podium Z. Het is de bedoeling de Sessies dit seizoen te laten uitgroeien tot een nog grootser gebeuren door allerlei extra’s toe te voegen, zoals het uitnodigen van special guests.

De nieuwe crew bestaat uit Fabian Houweling, Jeremy Lahr, Davy van Broekhoven, Zowie Zwier en Djoszuwa Zwier, samen met enkele oudgedienden. De sessies zijn niet alleen bedoeld voor deelnemers. Ook publiek is weer reuze welkom. De toegang is gratis.

Meer info op www.depiek.nl

Hellebardierstraat 13
4381JZ Vlissingen
Nederland
25-09-2019

0621178712

Pin It on Pinterest

Share This