Storytrail stadswandeling Middelburg met verhalenverteller

Een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Middelburg. Op zondagmiddag 22 september neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het bewogen verleden van de stad.

Wie met Johannes door de geschiedenis van Middelburg wandelt, kan de vreemdste personages tegen het lijf lopen. Listige uitvinders bijvoorbeeld, die hun concurrenten graag een loer draaien. Ontdekkingsreizigers, op zoek naar onbekende kusten. En zeelui die het aanleggen met de duivel. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad leert u hen allemaal kennen. Het ene na het andere sterke verhaal komt uit de vertellershoed van Johannes tevoorschijn. Zo beleeft u de stadsgeschiedenis tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 22 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Grote Markt 23
4331LK Middelburg
Nederland
22-09-2019

030-2467911

Pin It on Pinterest

Share This