Bevrijdingsconcert muziekvereniging Veere’s Genoegen Grote Kerk Veere

VEERE – Muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere verzorgt zaterdagavond 9 november een Bevrijdingsconcert in de Grote Kerk in Veere. Het concert staat in het teken van 75 jaar Bevrijding en is de muzikale afsluiting van diverse herdenkingen in de Gemeente Veere.

Op muzikale en gepaste wijze wordt de Bevrijding herdacht én gevierd. Het ruim veertigkoppige fanfareorkest van muziekvereniging Veere’s Genoegen (o.l.v. dirigent Thomas Bruijns) wordt bijgestaan door een band en gastzangers. De avond wordt extra memorabel door het gebruik van beeld- en videomateriaal, bijzondere verlichting en bijzondere decorstukken zoals bijvoorbeeld enkele legervoertuigen uit de periode van de Tweede Wereldoorlog. Het muzikale programma wordt aangevuld met het vertellen van enkele waargebeurde verhalen uit de Tweede Wereldoorlog die zich hebben afgespeeld in en rondom enkele Veerse kernen. Het publiek kan genieten van diverse soorten muziek, o.a. uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog maar ook van diverse hedendaagse muziek.

Het concert begint zaterdagavond 9 november om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.15 uur geopend voor publiek. Kaarten kosten € 8,50 en zijn online te verkrijgen via de website van muziekvereniging Veere’s Genoegen : www.veeresgenoegen.nl.

Er is plaats voor maximaal 450 bezoekers.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Veere.

Oudestraat 26
4351AV Veere
Nederland
09-11-2019

06-11151059

Pin It on Pinterest

Share This