Embassea workshop Raad van Zeewezens

Heb je weleens goed naar de zee geluisterd? Dat is nog niet zo makkelijk, maar wel belangrijk. Het gaat namelijk niet goed met de zee en de zee is heel snel aan het veranderen.

Een manier om te luisteren naar de zee is door je te vereenzelvigen met een zeewezen, via een masker. Zet het masker op en je bent ineens geen mens meer. Volkeren over de hele wereld kennen deze techniek. Wat heb jij te vertellen als zee-egel, visdiefje of zeester?

Als onderdeel van het kunst- en onderzoeksproject Embassea, dat zijn aftrap vindt tijdens de Kunstschouw 2019, gaan kinderen en volwassenen op onderzoek uit.

Op maandag 17 juni vindt een eerste workshop plaats met enkel kinderen. Op woensdagmiddag 19 juni volgt een workshop voor kinderen en voor volwassenen, die graag op onderzoek willen naar wat de zee te vertellen heeft.

Onder de bezielende begeleiding van Martine Verweij en kunstenaar/ ontwerper Vos Broekema.

Praktische informatie en inschrijven

Datum: 19 juni
Tijdstip: 14-16.30
Locatie: Boogerdweg 6, 4321 SN Kerkwerve, in de tijdelijke Embassea (bij betreden van het terrein vanaf de Boogerdweg gelijk rechts – te voet! – het graspad volgen)
Parkeren: op de parkeerplaats bij restaurant de Heerenkeet
Beter nog: kom op de fiets of met de bus – halte “Verseputseweg” – steek de weg over en loop langs de dijk richting Heerenkeet, vanaf de dijk achter de Heerenkeet kan je het terrein al zien liggen!
Aanmelden: www.greenbridges.nl/events

De aftrap van het Embassea project vindt plaats tijdens Kunstschouw 2019.

“De Kunstschouw organiseert in westelijk Schouwen een jaarlijkse hedendaagse kunst, cultuur en natuurroute van tien dagen waarin de belangen van zowel kunstenaars als bezoekers worden behartigd, in een omgeving waar cultuur, natuur en kunst elkaar verrijken”, zie ook: www.kunstschouw.nl.

Boogerdweg 6
4321SN Kerkwerve
Nederland
19-06-2019

0630736851

Pin It on Pinterest

Share This