Embassea Workshop Raad van Zeewezens

Heb jij weleens echt goed naar de zee geluisterd? Dat is nog niet zo makkelijk, maar wel belangrijk. Het gaat namelijk niet zo goed met de zee en de zee is heel snel aan het veranderen.

Een slimme manier om te luisteren naar de zee is door een masker op te zetten van een zeewezen. Zet het masker op en je bent ineens geen mens meer. Wat heb jij te vertellen als zee-egel, visdiefje of zeester?

Als onderdeel van het kunst- en onderzoeksproject Embassea, dat zijn aftrap vindt tijdens de Kunstschouw 2019, ga jij met zo’n 30 kinderen op onderzoek uit.

Knutsel je eigen zeemasker in elkaar en vertel elkaar wat je te vertellen hebt!

Onder de bezielende begeleiding van socioloog en milieukundige Manon Danker en samen met kunstenaar, ontwerper Vos Broekema en zijn partner Martine Verweij.

Praktische informatie en inschrijven

Datum: 17 juni
Tijdstip: 15-17.30
Locatie: Boogerdweg 6, 4321 SN Kerkwerve, in de tijdelijke Embassea (bij betreden van het terrein vanaf de Boogerdweg gelijk rechts – te voet! – het graspad volgen)
Parkeren: op de parkeerplaats bij restaurant de Heerenkeet
Beter nog: kom op de fiets of met de bus – halte “Verseputseweg” – steek de weg over en loop langs de dijk richting Heerenkeet, vanaf de dijk achter de Heerenkeet kan je het terrein al zien liggen!

Boogerdweg 6
4321SN Kerkwerve
Nederland
17-06-2019

0630736851

Pin It on Pinterest

Share This