Meesters en Gezellen

“La Liberté Intérieure”
Werken van Hersant, Poulenc, Barbara en Brel

Vier leden van het Franse à cappella koor Ensemble Aedes en hun dirigent Mathieu Romano zijn te gast in Nederland om jonge professionele zangers vertrouwd te maken met hun repertoire en met de Franse cultuur.

Vier leden van het Franse à cappella koor Ensemble Aedes en hun dirigent Mathieu Romano zijn te gast in Nederland om jonge professionele zangers vertrouwd te maken met hun repertoire en met de Franse cultuur. Zeven concerten zijn gepland met à capella gezongen muziek van Poulenc tot Brel. De titel van deze concertserie luidt “La Liberté Intérieure”. Elke stemgroep
( sopranen, alten, tenoren en bassen) wordt gevormd door 5 jonge zangers (de Gezellen) en één ervaren ensemble-zanger (de Meester). Op deze manier verwerven de Gezellen de bekwaamheden die de Meester al heeft ontwikkeld al musicerenderwijs. Het resultaat voor het publiek is een prachtige concertserie, met een – in het komend seizoen – uniek Frans programma, op professioneel niveau gezongen, door jonge zangers, met overrompelend enthousiasme.

Oude Markt 2
4381 HK Sint Jacobskerk
Vlissingen
09-02-2020

0118623650

Pin It on Pinterest

Share This