Oerrr Speurtocht naar vlinders, bloemen

OERRR Speurtocht voor kinderen naar vlinders en bloemen

LET OP: Deze excursie is bedoeld voor kinderen met ouders. Kort na de start volgen de kinderen een ander programma dan de ouders/ verzorgers. De ouders en verzorgers krijgen een andere gids mee zodat de kinderen alle ruimte krijgen om vragen te stellen en de natuur te ontdekken. Ouders kunnen zich ook gewoon inschrijven deze pagina.

Een paar keer per jaar kun jij in het normaal gesloten Slotbos wandelen. Grijp daarom deze kans! Deze spannende wandeling voert je door het bos met oude bomen, langs bunkers en er staat ook nog een kasteel, Slot Haamstede genaamd. We gaan van alles ontdekken tijdens deze wandeling. Op zoek naar de natuur met fladderende vlinders en kleurrijke bloemen.

De start van de excursie zal gezamenlijk zijn met ouders en kinderen. Vervolgens gaan beide groepen ieder zijn weg en komen de ouders en kinderen elkaar aan het eind van de rit weer tegen bij het startpunt.

Tips van de boswachter tijdens deze wandeling

Neem je verrekijker mee Trek stevige, dichte wandelschoenen aan Trek warme kleding aan De boswandeling duurt ongeveer 2 uur Je kunt gratis parkeren op ’t Schoolplein en Kriekemeet na afloop moet je je controleren op teken

Ring 2
4823 AE Burgh Haamstede
Nederland
24-07-2019

035655911

Pin It on Pinterest

Share This