Oostkapelse dag

Oostkapelse Dag op zaterdag 17 augustus.

Geen weekmarkt, geen toeristenmarkt, geen braderie, geen ambachtenmarkt. Maar anders dan anders. De Oostkapelse dag  staat namelijk bol van de activiteiten voor jong en oud, echt een leuk dagje uit! 

Alle activiteiten zullen te maken hebben met Oostkapelle: inwoners laten zien wat hen boeit, organisaties geven informatie over wat ze zoal doen in het dorp, actieve werkgroepen maken u deelgenoot en alles wat Oostkapelle tot Oostkapelle maakt, komt op verschillende manieren aan bod: zee, strand, buitenplaatsen, de Manteling, de historische kern, het platteland. Kijken en vooral ook actief bezig zijn, daar gaat het om tijdens deze dag. 
Voor het eerst zullen er ook activiteiten plaatsvinden in de gerenoveerde Dorpsstraat.Vaste activiteiten zijn: de kindervrijmarkt, het beklimmen van de Dorpskerk, bezoek aan de Oudheidkamer en openstelling van de Dorpskerk en Korenmolen d’Arke. Ook kramen voor algemene goede doelen en kramen met lekkernijen zijn aanwezig. Ook de zomerwedstrijd van de Oostkapelse Ringrijders Vereniging vindt weer plaats. De Oostkapelse Dag wordt wederom mede mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging ‘Natuurlijk Oostkapelle’, Stichting Tuys en de Gemeente Veere

Dorpsstraat
4356 AX Oostkapelle
Nederland
17-08-2019

Pin It on Pinterest

Share This