Pop-up restaurant Timmerfabriek

Voor het vijfde jaar op rij opent wereldwijze chef Michel Louws deze zomer zijn keuken in de Timmerfabriek in Vlissingen.

Verwacht een avond vol mooie verhalen en gerechten om te delen. Met enkele van de hoogtepunten van de afgelopen jaren, maar natuurlijk ook met veel nieuwe culinaire innovaties en een sprankelende, nieuwerwetse wijnkaart.

Louws, zijn strepen o.a. verdiend als sterrenchef in ’t Veerhuis, kookt altijd puur en creatief. Vega, vis en vlees. En voor die laatsten geldt dat ze alleen het kookvertrek inkomen als ze een goed leven gehad hebben.

Ook dit jaar staat Michel met het kwartet van Chef Peter Whaley uit London en lokale pilaren Remco Elshout en Wouter van H. te rocken in de Timmerkeuken.

Gastvrouw Marianne verwelkomt je deze zomer weer graag, en wie weet schenkt ook Michel’s moeder je dit jubileumjaar galant een glaasje in.

Voor 49,50 euro geniet je van zo’n 12 verschillende gerechtjes. De mooiste industriële setting van Zeeland zit daar altijd bij inbegrepen.

Koningsweg 37
4381 NA Vlissingen
Nederland
27-06-2019 t/m 15-09-2019

0629215750

Pin It on Pinterest

Share This