Puur Natuur

PUUR NATUUR is een 1-daags festival waarbij kunst, muziek, theater, shoppen, food, drinks en fun centraal staan. Het wordt gehouden op zaterdag 13 juli van 12:00 tot 23:59 uur in Wolphaartsdijk. De Kunstwei is voor jong en oud, voor mensen die respect hebben voor zichzelf, elkaar en de natuur.

Het woord “Kunst” van Kunstwei betekent niet alleen creativiteit, maar zeker ook Levenskunst, de Kunst van het leven.“Wei” staat voor de groene open plek.

De Kunstwei is al jaren een uitstekende plek voor een groepsactiviteit, bijzondere vakantie, cursus of workshop. En natuurlijk ook dè plek voor PUUR NATUUR! De groene open plek, is de perfecte plaats voor het festival waar de mensen midden in de natuur zichzelf kunnen zijn. Daar komt de naam PUUR NATUUR vandaan.

De bezoekers zullen een goede mix zijn tussen jong en oud, stelletjes, maar ook zeker jonge gezinnen zullen zich vermaken tijdens PUUR NATUUR met o.a. kunst & theater, DJ’s & Live-muziek, coole foodtrucks met heerlijk eten, pop-up markt(lifestylemarkt), de kidsentertainment en workshops.

Kunstwei
Wolphaartsdijk
Nederland
13-07-2019

Pin It on Pinterest

Share This