Snacken en Plakken

In de ontmoetingsplaats van Vlissingen (Kust) organiseren wij (Saskia Hümbs en Carin Elve) een ochtend en een avond

“Snacken en Plakken”

Dit vindt plaats op woensdagochtend 13 november van 8.45 – 11.45 uur. Een andere mogelijkheid is op woensdagavond 20 november van 19.30 – 22.30 uur (zie het andere evenement).

Na een korte meditatie ga je in ontspannen sfeer (in een groep van max. 8 deelnemers) ontdekken hoe en waardoor je een leven kunt creëren waar jij je goed bij voelt.

Tijdens deze workshop maken we een moodboard waardoor duidelijker zal worden wat er hier en nu al is om dankbaar voor te zijn. Maar daarnaast ook waar je nog naar verlangt en wat je zou willen manifesteren in jouw leven. Om steeds weer terug te komen bij een goed gevoel. Want je goed voelen … dat is onze natuurlijke en oorspronkelijke staat van zijn.

De filosofie achter deze workshop en het leven van je dromen creëren komt voort uit de wet van aantrekking. M.n. uit de leringen van Abraham Hicks.

Tijdens de workshop worden we verwend met een heerlijk ontbijt c.q. heerlijke hapjes en tapas (bereid door de enthousiaste dames van Kust) en is er onbeperkt koffie en thee.

Deelname aan Snacken en Plakken kost 30 euro
p/ p per dagdeel.

Na de workshop is er voor wie wil gelegenheid om je in te schrijven voor de cursus ‘Droomvrouwen’, die hier op zal volgen (info volgt)

Dussss….kom gezellig snacken en plakken en we gaan samen op weg naar een leven zoals jij je dat wenst.

Voor info of inschrijven kun je contact opnemen met Saskia Hümbs (0623071241 of saskiahumbs@gmail.com) of loop even binnen bij Kust.

We zie je graag!

Saskia en Carin

Nieuwendijk 3
4381 BV Vlissingen
Nederland
11-11-2019 t/m 17-11-2019

0118413122

Pin It on Pinterest

Share This