Storytrail stadswandeling Middelburg met verhalenverteller

Op zondag 19 mei komt de geschiedenis van Middelburg op een unieke manier tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.

Een stadswandeling met Johannes is een bijzondere belevenis. De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de mensen die hier ooit woonden en werkten. U komt oog in oog te staan met uitvinders, machthebbers, dichters en zeeschuimers – en gaat met hen op avontuur.
Slenter door donkere stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen, hoor de geheimen van brillenmaker Janse, vaar het zeegat uit op zoek naar onbekende kusten en beleef als klap op de vuurpijl de beroemde sage van de Maneblussers. De Storytrail stadswandeling Middelburg is een heerlijke mix van geschiedenis en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 19 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Grote Markt 23
4331LK Middelburg
Nederland

030-2467911

Pin It on Pinterest

Share This