The lady and the Lake

The Lady and the Lake is het muzikale verhaal dat zich afspeelt in geen tijd en geen plaats. Het is het verhaal van de beeldschone Lady Rose, de dochter van een zeer invloedrijke man. Lady Rose wordt verliefd op graaf McLoyd. Ze twijfelt, kiest deze graaf wel uit liefde voor haar? Maar op het moment dat ze de waarheid ervaart, komt aan deze liefde een abrupt einde. Tot groot verdriet van beiden. The Lady treedt toe tot een andere wereld. De andere kant van de duisternis. Waarin in iedere kiem een kern schuilt gevuld met licht en liefde. Kan dit haar grote liefde redden?
Een brug tussen twee werelden vertolkt aan de hand van dertien liederen in
twee akten. Akte één, Lady Rose, Akte twee De andere wereld. Treed heel even toe tot deze wereld vol magie, duisternis en uiteindelijk de verlichting. De liederen zijn Engelstalig, maar ieder lied wordt in het Nederlands ingeleid. Het is een Keltisch Folk concert, begeleid op klassiek gitaar.
De hoofdrolspelers in het verhaal van, The Lady and the Lake, zijn allen op zoek naar ware liefde, de essentie van ons bestaan. Alleen geven ze allen een andere betekenis aan deze ware liefde. Er zijn karakters die het gerechtvaardigd vinden om wraakzucht en jaloezie de boventoon te laten voeren. Tot het verhaal een heel andere wending aanneemt. Het bewustwordingsproces doet zijn intrede en op het moment dat we aan deze nieuwe situatie zijn gewend, maakt het verhaal weer een nieuwe wending. Een tijdloos verhaal dat ik graag met mijn publiek wil delen. Mijn voorkeur gaat uit naar een concert in een intieme setting, puur en vanuit het hart. Elektronisch apparatuur is enkel een stoorzender op de resonantie van mijn stem en mijn instrumenten. Deze resonantie heeft ook als doel de boodschap op zielsniveau te laten indalen. Ik gebruik hiervoor mijn twee favoriete gitaren, een klassieke en een folk gitaar. Deze klassieke gitaar werd mij op een zeer bijzondere manier geschonken en ik ben mij bewust dat ik deze ook dien in te zetten voor het hogere doel.
Zo bedacht ik een concert dicht bij zee, de tweede akte speelt zich namelijk af aan zee en ik volg gewoon mijn hart. Het is een mooi arrangement geworden, waarbij jij als gast wordt ontvangen als of we samen deel uitmaken van één familie. Je wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee en een lekkernij. Daarna zal ik mij aan jullie voorstellen en dan begint de eerste akte van het verhaal, Lady Rose. Tijdens de pauze staan er diverse niet alcoholische dranken voor je klaar, je mag kiezen tussen koffie, thee, fris of een smoothie, van mij mag je ze ook allemaal proberen. Ook liggen er weer lekkernijen en vers handfruit voor je klaar. We gaan gezellig samen bij elkaar zitten om elkaar beter te leren kennen en te filosoferen over de betekenis achter dit verhaal. Er liggen schrijfwaren en blocnotes voor je klaar. Je mag een bericht of een mooi gedicht schrijven. Alles mag gedeeld worden op literair vlak. Mijmeringen, of dromen voor de toekomst, laat je geest los en bevrijd je hart. Het verhaal gaat verder, de tweede akte, The Other world. Tijdens de voorstelling mag je nog verder knabbelen aan de chocolaatjes en je gedachten de vrije loop laten of gewoon helemaal niet denken en het verhaal op je in laten werken. Het staat vrij een bericht achter te laten in het gastenboek. Wees welkom! Dit hele arrangement is voor mij enkel kostendekkend, mijn doel is niet winstbejacht. Dit brengt een smet op datgene dat mij op hemels niveau werd geschonken. Ik dien een hoger doel en alle middelen die hiervoor nodig zijn worden mij dan ook aangereikt. Ik volg enkel mijn hart intelligentie. Voor Tickets, www.tickli.nl of www.bertienartworks.com

Paukenweg 3
4337WH Middelburg
Nederland
25-04-2020

06-40228326

Pin It on Pinterest

Share This