Verhalen delen in Mongoolse Ger

Voor de derde en laatste keer dit jaar in de Mongoolse Ger bij t’Groene Kikkertje! Het onderwerp deze keer is Inspiratie.  Wat vind jij belangrijk in je leven en/of is er een persoon die jou heel erg inspireert en waarom?

Op zondagmiddag 22 september gaan we weer verhalen met elkaar delen én horen in een Mongoolse Ger. Op een geweldige plek in het Rana natuurpark bij ’t Groene Kikkertje in Dreischor (Welleweg 35a).

Social Sharing (verhalen delen) gaat om een dialoog met aandacht voor elkaars verhaal. Door het delen en luisteren naar anderen kun je andere inzichten opdoen. Het geeft nieuwe inzichten en ideeën! En dan is er natuurlijk de vervolgvraag wat je ermee kunt gaan doen. Welke stappen kun je zetten in je dagelijks leven?

Het is geen discussie! We oefenen tegelijk goed naar elkaar te luisteren. Dat is best moeilijk dus we bespreken vooraf een aantal uitgangspunten als gespreksleidraad.

“Een pad, groen, zo mooi, puur natuur leidt je naar een Mongoolse Ger. Hartelijk verwelkomd door Marianne. Binnen in de Ger een ontspannen sfeer, mede door de rust, vrolijke stoeltjes, kussentjes dan….luisteren, echt luisteren zonder oordeel, advies, oplossing, alleen luisteren naar die ander…..ontroerd door mooie verhalen……..en met een mooie ervaring rijker weer terugkerend naar huis over een pad, groen, zo mooi, puur natuur” – Anja –

Doe je mee? Met ongeveer vier tot zes personen kunnen we een mooi gesprek met elkaar hebben. Meld je aan via het event op de facebookpagina of mail naar mj.visbeen@gmail.com

De bijdrage is 15 euro. Inloop vanaf 14.30 uur. Neem zelf wat te drinken mee. Bij de ingang ligt een plattegrondje klaar met wandelingetje richting de Ger in het prachtige én unieke natuurpark.

Leuk als JIJ erbij bent !

Welleweg 35a
4315 CH Dreischor
Nederland
22-09-2019

06-15038374

Pin It on Pinterest

Share This