Vollemaan bijeenkomst Zhineng Qigong

Osmanthus otganiseert een Vollemaanbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats in het prachtig gelegen en sfeervolle cursuscentrum Finca Vrij (www.fincavrij.nl) in Scharendijke. Bij mooi weer gaan we naar buiten!

Het bijzondere aan deze bijeenkomst is dat bij volle maan overal ter wereld mensen samen komen om Zhineng Qigong te beoefenen. Wij gaan deze avond dan ook Zhineng Qigong beoefenen en ons verbinden met alle Zhineng Qigong beoefenaars waar ook ter wereld. Dit zorgt voor een krachtig Qiveld. Wil jij dit krachtige Qiveld ervaren en/of wil je kennismaken met Zhineng Qigong, meld je dan aan! Iedereen is welkom! Met en zonder ervaring. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Aanmelden kan via femke@osmanthus.nl of via 06-41184211. Kijk voor meer informatie op www.osmanthus.nl

Zhineng Qigong is een meditatieve bewegingsvorm uit China die zorgt voor rust, ontspanning en energie. De langzame bewegingen openen de meridianen (energiebanen), waardoor de Qi (energie) vrij kan gaan stromen. De geest wordt rustig en het lichaam wordt zacht en soepel. Iedereen kan Zhineng Qigong beoefenen. De oefeningen worden zittend of staand uitgevoerd en kunnen zo nodig aangepast worden.

Kapelleweg 29 a
4322 NG Scharendijke
Nederland
15-08-2019

06-41184211

Pin It on Pinterest

Share This