Voorjaarswandeling door de Zeepeduinen

Wandel mee door de Zeepeduinen en sluit af met een overheerlijke lunch. Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan via www.natuurmonumenten.nl/agenda of de plaatselijke VVV .

Tijdens deze wandeling door de ongerepte Zeepeduinen genieten we van het gevarieerde duinlandschap. De natuur laat zien en horen dat zij het voorjaar in de bol heeft! We beginnen en eindigen de wandeltocht met iets lekkers in pension ‘Even Buiten’.

Weidsheid in de Zeepeduinen
We lopen over onverharde paden door de uitgestrekte Zeepeduinen, met in de verte als veilig baken de vuurtoren van Nieuw-Haamstede. Het landschap is oogstrelend met duingraslanden, vochtige valleien en hoge toppen. Planten en dieren laten ons weten dat het voorjaar is! Een hele ochtend genieten

We beginnen in pension ‘Even Buiten’ met koffie/thee. Vandaar staan we binnen een minuut in de Zeepeduinen. Daar struinen we door het uitgestrekte duingebied, waar de gids veel over kan vertellen. Na de wandeltocht door het duin sluiten we ook weer af in pension ‘Even Buiten’ met een glaasje wijn of bier en een heerlijk belegd broodje en soep.

Tips van de boswachter tijdens deze wandeling
Neem je verrekijker mee
Trek stevige, dichte wandelschoenen aan
De wandeling is geschikt voor kinderen ouder dan 6 jaar
De wandeling duurt ongeveer 2 uur
Je kunt gratis parkeren: thv Boeijesbosch 2 t/m 44, 4328 LP Burgh-Haamstede (in de berm)
koffie en lunch in: Pension Even Buiten

Zandstraat 9
4328 LM Burgh Haamstede
Nederland

0113- 644044

Pin It on Pinterest

Share This