Wijn- en spijsproeverij

“Deze Pinot Grigrio is zoooo lekker” horen wij vaak bij Kust.

De eerste wijn- en spijsproeverij op vrijdagavond was zo’n heerlijke avond dat we op dezelfde avond een nieuwe datum geprikt hebben. Gezellig, lekker, super uitleg van Erik Murre van de gelijknamige Fromagerie. Heerlijke gerechtjes, super uitleg, leuke gasten, heerlijke wijnen en port, lekkere kaasjes, helemaal top!

Een rode wijn sprong er echt uit die avond. Welke houden wij nog even geheim. Deze wijn komt zeker op de kaart. Eens kijken of jullie dat ook vinden!

Natuurlijk kookt Sabine weer voor jullie en serveren wij begeleidende gerechtjes en gaat Erik ons wederom verrassen met heerlijke kaasjes, die misschien ook wel naast de twee standaard kazen op de borrelplank(en) gaan komen. Overigens levert Erik ook de Brandt en Levi worsten en coppa, van het beter geleefde varken.

We maken het gezellig aan de grote Kust tafel. Mooi muziekje op de achtergrond en genieten maar.

Voor deze gezellige avond is een maximum aantal deelnemers van 15 personen. Enkele plaatsen zijn al gereserveerd. Dus geef je snel op, zodat je van een plaatsje voor een bijzondere avond verzekerd bent. Je kan data doen via het evenement op FaceBook via een PB of in het evenement zelf of via info@kustvlissingen.nl (naam, telefoonnummer en aantal personen) en bij voorkeur vóór 13 november 2019 in verband met de voorbereidingen.

De kosten voor deze proeverij zijn € 35,00 (wijnen, gerechten en kazen).

Tot ziens bij Kust!

Nieuwendijk 3
4381 BV Vlissingen
Nederland
15-11-2019

0118413122

Pin It on Pinterest

Share This