Zomer in het muZEEum – maak je eigen museum

Maak een kijkdoos
Maak van een oude schoenendoos een kijkdoos van het muZEEum. Of maak een kijkdoos van jouw gedroomde museum, dat mag ook. Lever je kunstwerk in, dan krijgt het een mooie plek in het muZEEum. Vergeet niet je naam en e-mailadres erop te zetten. De maker van de mooiste, leukste, meest verrassende kijkdoos krijgt begin september een prijs: een museumkaart voor kinderen.

Museumgebouw van plankjes
Ben je meer een bouwer dan een inrichter? Dan is de andere wedstrijd echt iets voor jou: maak een mooi museumgebouw van Kapla. Verzin zelf een fantastisch bouwwerk voor een museum en bouw dat met de plankjes in de Pakhuizen van het muZEEum. Maak er een filmpje van (maximaal 60 seconden) waarin je jouw museum toont en uitlegt waarom het juist zó moet. Stuur dat naar info@muzeeum.nl. Het mooiste, meest bijzondere gebouw met de beste, leukste, grappigste uitleg van de architect krijgt een prijs: een museumkaart voor kinderen – en eeuwige roem natuurlijk. De uitslag is begin september.

Papieren souvenir
Bij de balie van het muZEEum krijg je een heel speciaal papieren souvenir: een knip- en plakversie van het muZEEum, gemaakt door Papier Souvenir. Je mag het mee naar huis nemen, maar je kunt het ook kleuren, knippen en plakken in de Pakhuizen.

Nieuwendijk
11 4381 BV
Vlissingen
11-07-2019 t/m 01-09-2019

+31118412498

Pin It on Pinterest

Share This