Over Kampeercentrum Mechielsen

Wij van kampeercentrum Mechielsen Bestaan al meer als 20 Jaar in Vlissingen en zijn daar al een gevestigde naam in de Zeeuwse kampeerwereld. En sinds 2013 hebben wij ook een vestiging in Noordwelle. Onze winkel ligt tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Het ligt niet midden in het dorp. Maar tussen de weiland en natuur wat omringd wordt door de N57 en de N652 de doorgaande wegen op de kop van Schouwe-Duiverland.

In onze showroom kunt u terecht voor van alles op het gebeid van kamperen. Wij zitten hier samen met Chalet Totaal. Chalet Totaal doet de verkoop van de Stacaravans & luxe chalets. Wij hebben hier een aantal Caravans, Vouwwagens, Tenten, Kampeermeubel, Gasflessen en allen benodigdheden die u hierbij kunt gebruiken. Komt u voor speciaal model caravan of vouwwagen kijk dan even bij voorraad caravans of voorraad vouwwagens.

In Noordwelle beschikken vanaf medio maart 2018 over een Gasvul instalatie. Hierdoor kunnen we uw (goedgekeurde eigendoms) gasfles afvullen. Ook kunt u hier voor anderen gasflessen terecht die we omruilen. Veel van deze flessen hebben we nu ook op Schouwe-Duiverland op voorraad.

Bouwmansweg 18
4328 SN Noordwelle
Nederland

0111-769023


Pin It on Pinterest

Share This