Over Vakantiepark Zonnedorp

Onze camping is uniek gelegen: op loop- en fietsafstand van Renesse en op zeer korte afstand van het mooie strand.
Vooral ons kampeerterrein is onze trots: met overal bomen en gras en geen vaste plekjes is het echt natuurlijk kamperen, zo net achter de duinen en het strand. Ook staan er bij ons op het terrein een groot aantal vaste stacaravans (211) met allemaal verschillende plekken qua grootte en een zeer gezellige uitstraling, geen paadje is hetzelfde! Verder zijn alle mogelijke voorzieningen op de camping aanwezig. Voor verdere informatie kunt u op onze website terecht.

Het gevoel dat je welkom bent, de hand bij binnenkomst, de Zeeuwse gastvrijheid zoals dat gewoon is hier; tied voe een bakje of een leutje. Ja, je wordt hier gewoon in het Zeeuws aangesproken maar daar voel je niks van hoor!
Er is veel veranderd en vernieuwd, maar we kunnen gelukkig nog steeds dezelfde tekst gebruiken voor dit welkom: geen plekje is hetzelfde en geen enkel pad is hier recht te noemen. Dat, samen met de appelbomen van de vroegere boomgaard Transparent met op de achtergrond de zwarte Zeeuwse boerenschuren, maakt Zonnedorp nou echt ‘ons Zonnedorp’.
Vandaar ons logo: een Zeeuwse knop, een zonnebloem met mosselblauw. 
Maar ook het knutselen in de recreatieruimte met serre voor de 10+ met gratis WiFi tot 23.00 uur, kampvuur door John met Schouws Juttertje, bingo voor het goede doel, mosselavond door vader van Marieke (oud mosselvisser), koffie met Ad op het bankje, samen een feestje maken -juist ook als het regent-, en altijd een paar helpende handen in de buurt als er wat moet gebeuren van dropping tot lavendel schoffelen, van de telefooncel schilderen tot een zeepbaan maken en glijden maar! 
Kom gewoon es kieke bie ons durpje en proef een beetje van ons zonnig sfeertje.
Korte Moermondsweg 5
4325 LA Renesse
Nederland

Gesloten

Zondag Gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 12:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 - 12:00
Vrijdag 10:00 - 12:00
Zaterdag Gesloten

0111-461412


Bekijk Vakantiepark Zonnedorp in 360º

Pin It on Pinterest

Share This