Barmedewerker

Bijbaan
Leer-werk
Loondienst
Stage
Vakantiewerk
Barpersoneel

Wie zijn wij? 

EB&VLOED food|drinks|lounge bevindt zich op Camping Julianahoeve in Renesse.
De komende maanden zijn wij druk bezig met het bouwen van een nieuw restaurant en loungebar. Om in maart 2020 onze deuren weer te heropenen.

Wij zijn een jong, hip en vooruitstrevend bedrijf en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Wij streven ernaar om onze gasten een unieke beleving te laten ervaren. Wij serveren lunch, diner en fingerfood in een eigentijdse setting. Ook bestaat onze kaart uit een uitgebreid scala aan gin-tonics, cocktails en mocktails. Onze loungebar is ook nog later op de avond geopend.

Wat vragen wij? 

Jij bent hét gezicht achter de bar. Je maakt de dranken voor zowel lounge als restaurant. Je hebt ook direct contact met de gasten aan de bar.

Wij proberen onze gasten naast het standaardverhaal ook een unieke beleving te laten ervaren die hun verwachtingen overtreft. Samen met het hele team help jij eraan mee dat onze gasten zich thuis voelen bij ons en graag bij ons terug komen.

Opleidingseisen en ervaring zijn voor ons niet zo belangrijk. Ben jij die horecatopper die gastvrijheid op nummer 1 heeft staan dan ben jij degene die wij zoeken. Zowel full-time als part-time betrekkingen zijn mogelijk. Kom eens op gesprek want alles is bespreekbaar

Wat bieden wij? 

Een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract.

Indien nodig zijn overnachtingsmogelijkheden bespreekbaar.

Je kunt gebruik maken van de faciliteiten op de camping waaronder een subtropisch zwembad met wellness.

Een gezellige werkplek waar iedereen op vakantie is.

Goede begeleiding/opleiding door middel van trainingen en workshops.

EB&VLOED food|drinks|lounge


Pin It on Pinterest

Share This