Barpersoneel Feestcafé de Zoom/Discotheek Pinky

Bijbaan
Loondienst
Barpersoneel

Ben jij:

  • Gastvrij ingesteld
  • Representatief
  • Flexibel
  • Een harde werker
  • Collegiaal en vind jij het leuk om het gasten naar hun zin te maken?
    Dan zijn wij op zoek naar jou!

Feestcafé de Zoom: De Zoom is het feestcafé van Renesse. Overdag zijn wij geopend voor gezinnen zodat zij lekker in de zon wat kunnen komen drinken. ‘S avonds hebben we een heel ander concept; de lounge muziek van overdag wordt vervangen door aprés-ski muziek, Nederlandstalige hits en meezingers, de thee en koffie wordt vervangen door de lekkerste drankjes en de leukste shotjes en ons personeel zorgt door hun gastvrijheid voor een leuke sfeer en doet enthousiast mee. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor het organiseren van diverse feesten; van trouwfeesten tot schoolfeesten, alles is mogelijk.

Discotheek Pinky: ‘S avonds opent deze best bezochte discotheek van Renesse haar deuren. Pinky staat bekend om haar brede muziekstijl zoals R&B, Moombahton, Urban, House, Latin en Hardstyle. Locale DJ’s zorgen met hun talenten ervoor dat iedereen gaat dansen. Naast de locale DJ’s nodigt Pinky ook regelmatig bekende artiesten of DJ’s uit en worden er aan de hand van thema’s diverse feesten neergezet.

In de zomer houdt Pinky ook rekening met de jongeren tussen 12 en 16 jaar, voor deze doelgroep organiseren we Frisfeesten, hierdoor kunnen zij alvast kennis maken met het uitgaansleven.

Ook in Pinky kunnen er feesten georganiseerd worden, zoals een verjaardag, een schoolfeest enzovoort.

Feestcafé de Zoom/Discotheek Pinky

Renesse

Pin It on Pinterest

Share This