Front office medewerker

Loondienst
Receptiemedewerker

Gastvrij begint bij mij! Kom jij het receptieteam versterken?

We groeien en we willen onze gasten aan de receptie niet laten wachten, maar zo snel mogelijk van hun vakantie of vrije tijd laten genieten. Ben jij iemand die dat allemaal vlot, vrolijk en vriendelijk afhandelt? 

Je past vast in het team. Je collega’s zijn immers net zo vriendelijk en behulpzaam naar elkaar als onze gasten. Samen flik je het: je werkt punctueel en gestructureerd en zorgt voor een welkom ontvangst bij ieder contact.

Gelukkig met behulp van een slim computersysteem (ons receptieteam werkt met Stratech) en de diverse Windowsprogramma’s die je beheerst. Want, wist je dat gasten het liefst allemaal tegelijk komen? Alsof ze het afspreken! Nou, in en met het team sta jij je mannetje/vrouwtje. Van de reservering (per e-mail, telefoon, sites) tot en met het vertrek: jij begeleidt de gasten met vriendelijke suggesties en tips, servicediensten, je indrukwekkende talenknobbels (Duits is erg belangrijk) en vriendelijke lach.

Camping Julianahoeve heeft een contract volgens de CAO Verblijfsrecreatie Recron voor de beste kandidaten klaarliggen. En dat verlengen we natuurlijk graag, bij wederzijdse tevredenheid.

In het team is plek voor zowel een part-time medewerker als voor een full-time medewerker.

Heb jij de ervaring, de skills en motivatie? Stuur een brief met CV en foto naar sandy@julianahoeve.nl en overtuig ons van wat jij kunt! Per post kan natuurlijk ook, dan graag t.a.v. Sandy Troost – van Oeveren (Hoogenboomlaan 42 4325 DM Renesse)

Pin It on Pinterest

Share This