Schoonmaak- en terreinmedewerker

Loondienst
Overig

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ga jij, zowel zelfstandig als in een team, secuur te werk? Wij zijn per direct op zoek naar versterking binnen ons team! 

Het bedrijf
Camping Julianahoeve is een moderne familiecamping die in de afgelopen 20 jaar een kwaliteitsomslag heeft gemaakt. Er wordt zeer gast-gericht gewerkt en dat heeft als resultaat dat vele families jaarlijks terugkeren. De camping heeft 1500 plaatsen, waarvan een groot deel jaarplaatsen met vaste bewoners. Alle faciliteiten voor een super vakantie, zijn hier aanwezig: restaurants, supermarkt, theater, overdekte speeltuin en een binnenzwembad. 

Functie omschrijving
We zoeken een zelfstandig werkend persoon die met enthousiasme wil zorgen voor de uitvoering van allerlei schoonmaakwerkzaamheden op de camping. Ervaring in de schoonmaak is handig, maar niet noodzakelijk. Er wordt gewerkt met een vast team schoonmakers, die rouleren onder de diverse gebouwen: het centrumgebouw (zwembad, theater, filmzaal, toiletten), de sanitair gebouwen (3), het Privé Sanitair en onderhoud van de verhuuraccommodaties. Hier wordt ook samengewerkt met een schoonmaakbedrijf, maar de eindcontrole en grote werkzaamheden moeten door de eigen werknemers gedaan worden. 

Buiten deze schoonmaakwerkzaamheden wordt er ook meegewerkt in het terreinonderhoud van de camping. Denk hierbij aan het schoonhouden van wegen en beplanting, containerplaatsen opruimen en zo nodig schoffelen.

Wij zoeken
Een enthousiaste collega met een vriendelijke uitstraling, Je motto is: “Gastvrij begint bij mij”
Iemand die woonachtig is op een maximale reisafstand van 20 minuten van Renesse en over eigen vervoer beschikt (je moet om 6.00 uur hier kunnen zijn). Je moet goed zelfstandig kunnen werken
Je hebt zichtbaar plezier in je werk en dat straal je ook uit naar het team en de gasten van de camping
Basiskennis van de Nederlandse taal en eventueel de Duitse taal
Flexibel inzetbaar: bereidheid tot werken op onregelmatige tijden, ook tijdens de weekenden, in schoolvakanties en op feestdagen.

Wij bieden

Een hele prettige, informele werksfeer in een enthousiast team voor een fulltime dienstverband. Salaris conform CAO verblijfsrecreatie.

 Solliciteren?

Stuur ons een brief waarin je motiveert waarom dit dé baan is voor jou. 

Graag met cv en foto per e-mail naar sandy@julianahoeve.nl. Per post kan natuurlijk ook, dan graag t.a.v. Sandy Troost van Oeveren.

Pin It on Pinterest

Share This